Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Ο Κόροιβος στον "Τοίχο της Αγάπης" (pics)

Σε μια σπουδαία εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης παρευρέθηκε αντιπροσωπία της ομάδας μπάσκετ του Κόροιβου χθες το απόγευμα. 

Οι παίκτες μας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Αντρέας Χριστοδούλου, Γιώργος Γεωργάκης και Άρης Συνετός, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο  δημοσίων  σχέσεων και επικοινωνίας της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Τζέτζο, ήρθαν και τίμησαν την εκδήλωση, ανταποδίδοντας ένα μέρος της αγάπης που ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας έχει δώσει στην ομάδα μας. 

Οι αθλητές μας έπαιξαν με τα παιδιά, έγραψαν μηνύματα στον "τοίχο της αγάπης" και έδωσαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει!!!

Να σημειώσουμε επίσης ότι όλα τα εξαιρετικά εδέσματα ήταν δημιουργίες του εστιατορίου Νίκος Τσαγρής και των συνεργατών του, καθώς επίσης ότι όλα τα προϊόντα που θα κρεμαστούν στον "Τοίχο της Αγάπης" του σχολείου θα διατεθούν στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας.

Η ΚΑΕ Κοροιβος συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τους διευθυντές και το προσωπικό των σχολείων, εύχεται καλή πρόοδο στους μαθητές και Καλό Πάσχα.